Η μεγάλη αστοχία κόστισε δυο βαθμούς!!!
"Η μπάλα τιμωρεί" λένε, ετσι κι έγινε σήμερα στο γήπεδο Γ, Γιολδάσης όπου η Αναγέννηση Άρτας (υποδέχτηκε σαν γηπεδούχος την ομάδα των Ρακούν) σε τουλάχιστον οκτώ (!) ίσως και παραπάνω μεγάλες φάσεις για γκολ, εκ των οποίων οι τρεις τέσσερις περιπτώσεις ( με τους Τσάκαλο, Κολιό, Παπαχρηστάκη, Παππά) ήταν από αυτές που δεν χάνονταν! Τελικά... η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα των Ρακούν.
Στο 33΄ Σε φάση διαρκείας μέσα στην εστία του Γαλάνη, και μετά από τρεις αποκρούσεις του τερματοφύλακα της Αναγέννησης Άρτας ο Καλαντζής το εκμεταλλεύτηκε και άνοιξε το σκορ για τα Ρακούν, ο ίδιος παίκτης στο 51΄ διπλασίασε για τους φιλοξενούμενους με κοντινό σουτ αφού προηγήθηκε σουτ στο δοκάρι. Στο 70΄ ύστερα από παράλληλη σέντρα του Σταύρου, ο Κολιός με κεφαλιά μείωσε το σκορ σε 2-1 και στο 87΄ με απ΄ ευθείας χτύπημα φάουλ του Παναγιώτη Τσάκαλου έγινε το 2-2.
Ένα τέρμα που πέτυχε με κεφαλιά από πολύ κοντά ο Κολιός στο 75΄ ακυρώθηκε σαν οφ σάιντ από τον διαιτητή Οδυσσέα Νούσια, με τον βοηθό διαιτητή να σηκώνει κάπως καθυστερημένα τη σημαία του και ενώ ο διαιτητής είχε προηγουμένως δείξει σέντρα! Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή στην Ακροποταμιά με τον Ακράτητο.
Αναγέννηση Άρτας: Γαλάνης, Παπαγιάννης, Τζίμας (46΄ Δήμος), Τζιοτζιος, Μανοδήμος (65΄ Βαλλίδης) Παπαχρηστακης, Βασιλείου, Τσακαλος, Κολιός, Σταύρου, Γκότζιος (46΄ Κλεισαρχάκης, 73΄ Παππάς)

Anagenisiartas.gr

Το site ειναι των φιλάθλων και δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις της επίσημης Αναγέννησης Άρτας

Go to top